Tuinaanleg Eindhoven

Of u nu uw huidige tuin wilt laten renoveren of een gehele nieuwe tuin wilt laten aanleggen, bij Hovenier Eindhoven bent u aan het juiste adres. Met behulp van ons gemotiveerde team zorgen wij ervoor dat de tuinaanleg in Eindhoven zorgvuldig gebeurt. Wij hebben ruim 35 jaar ervaring en realiseren voor u graag uw ideale tuin!

Onderdelen tuinaanleg Eindhoven

Voor uw tuinaanleg in Eindhoven of omgeving kunnen wij verschillende onderdelen voor u realiseren. Naast het gazon en beplanting kunnen we namelijk ook, indien gewenst, een vijver aanleggen. Tijdens het aanleggen van uw tuin nemen we ook de (sier)bestrating op ons. Onze ervaren vakmensen kunnen bovendien een strakke tuinafscheiding realiseren of houten vlonders aanleggen.

Na het aanleggen van de tuin kunnen wij ook het tuinonderhoud op ons nemen, zodat u van A tot Z wordt ontzorgd en u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe tuin.

Milieuvriendelijke tuin

Milieuvriendelijke tuinaanleg in Eindhoven of omgeving? Indien gewenst kunnen onze hoveniers gebruik maken van FSC tropisch hardhout of Robinia hout. Door het gebruik van dergelijk hout draagt Hovenier Eindhoven bij aan de bescherming van bossen wereldwijd. Voor meer milieuvriendelijke oplossingen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we graag uw wensen en adviseren onze hoveniers u over de keuzes die gemaakt moeten worden. Meer weten? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken op het nummer 06 – 513 263 73.

  • Ervaren vakmensen
  • Geniet lange tijd van uw tuin
  • Voor ieder budget
ONZE WERKZAAMHEDEN

 Tuinontwerp


 Tuinaanleg


 Tuinonderhoud


 Vrijblijvende offerte aanvragen

REFERENTIES

Hans Verstraaten Hovenier, De hovenier uit Eindhoven heeft niet alleen groene vingers maar is ook gespecialiseerd in bestrating. Het is één van de hoofdwerkzaamheden van het hoveniersbedrijf.

kunstgras-eindhoven-1
CONTACT

Hans Verstraaten hoveniersbedrijf Eindhoven

Speelheuvelweg 6a

5652 CH Eindhoven
Tel 06 – 51 32 63 73
info@hansverstraatenhoveniers.nl