Tuinonderhoud in Eindhoven

Om uw tuin in topconditie te houden is regelmatig onderhoud van groot belang. Onder het onderhoud valt niet alleen het wekelijks maaien van het gras, maar ook bijvoorbeeld het snoeien van bomen. Hovenier Eindhoven verzorgt het tuinonderhoud in Eindhoven en omstreken. Wij nemen deze zorg graag uit handen.

Uw tuin laten onderhouden

Misschien heeft u weinig tijd en kunt u wel wat extra hulp gebruiken bij het tuinonderhoud. Of wellicht heeft u geen groene vingers en besteedt u uw tijd liever aan iets anders. Dan kunnen onze hoveniers u ondersteunen bij het onderhouden van uw tuin. Wij helpen u met het maaien van het gazon en het tijdig snoeien van bomen. Ook verwijderen wij voor u het onkruid en zorgen wij voor een goede afvoer van het tuinafval. Bij het tuinonderhoud planten wij indien nodig en gewenst nieuwe beplanting en reinigen wij de (sier)bestrating.

Tuinaanleg uitbesteden

Naast het feit dat u uw tuinonderhoud kunt laten uitbesteden, kunt u ook het aanleggen van een geheel nieuwe tuin laten uitbesteden. Hovenier Eindhoven adviseert u graag over een nieuw tuinontwerp en hoort graag uw eigen ideeën aan. Onze gemotiveerde hoveniers gaan graag voor u aan de slag om uw droomtuin te realiseren.

Als hoveniersbedrijf in de regio Eindhoven zijn wij verantwoordelijk voor het onderhoud van vele tuinen. Wilt u  meer weten over ons tuinonderhoud en de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Voor meer informatie kunt u ons ook telefonisch bereiken op het nummer 06 – 513 263 73.

  • Ervaren vakmensen
  • Geniet lange tijd van uw tuin
  • Voor ieder budget
ONZE WERKZAAMHEDEN

 Tuinontwerp


 Tuinaanleg


 Tuinonderhoud


 Vrijblijvende offerte aanvragen

REFERENTIES

Hans Verstraaten Hovenier, De hovenier uit Eindhoven heeft niet alleen groene vingers maar is ook gespecialiseerd in bestrating. Het is één van de hoofdwerkzaamheden van het hoveniersbedrijf.

kunstgras-eindhoven-1
CONTACT

Hans Verstraaten hoveniersbedrijf Eindhoven

Speelheuvelweg 6a

5652 CH Eindhoven
Tel 06 – 51 32 63 73
info@hansverstraatenhoveniers.nl