Tuinontwerp Eindhoven

Wilt u een nieuwe tuin laten ontwerpen? Onze specialisten helpen u graag verder en geven u advies over de mogelijkheden. Hovenier Eindhoven brengt de huidige situatie in kaart en vertaalt uw wensen naar een op maat gemaakt tuinontwerp. Wij ontwerpen tuinen in Eindhoven en omgeving.

Tuinontwerp op maat

Met behulp van het tuinontwerp en de bijbehorende prijsindicatie krijgt u een goed beeld van hoe uw tuin er uiteindelijk uit komt te zien. Wij vinden het erg belangrijk dat u ook uw eigen ideeën kunt inbrengen tijdens het ontwerpen van de tuin. Onze hoveniers geven u graag advies over de uitvoerbaarheid van uw ideeën.

Tuinaanleg en –onderhoud

Nadat we voor u het ideale tuinontwerp hebben uitgewerkt, is het tijd voor de volgende stap: de tuinaanleg. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we graag uw wensen. Zaken als het gewenste materiaal en de grootte van uw tuin kunnen dan ook besproken worden. Wilt u de tuin deels zelf aanleggen of het onderhoud uitbesteden? We bespreken het allemaal graag tijdens een persoonlijk gesprek.

Voor een afspraak met één van onze tuinontwerpers kunt u contact met ons opnemen. U kunt het contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen. Hovenier Eindhoven is bereikbaar op het telefoonnummer 06 – 513 263 73.

  • Ervaren vakmensen
  • Geniet lange tijd van uw tuin
  • Voor ieder budget
ONZE WERKZAAMHEDEN

 Tuinontwerp


 Tuinaanleg


 Tuinonderhoud


 Vrijblijvende offerte aanvragen

REFERENTIES

Hans Verstraaten Hovenier, De hovenier uit Eindhoven heeft niet alleen groene vingers maar is ook gespecialiseerd in bestrating. Het is één van de hoofdwerkzaamheden van het hoveniersbedrijf.

kunstgras-eindhoven-1
CONTACT

Hans Verstraaten hoveniersbedrijf Eindhoven
Speelheuvelweg 6a
5652 CH Eindhoven
Tel 06 – 51 32 63 73
info@hansverstraatenhoveniers.nl